Tip: kadastrale kaart maatvoering

Kadastrale kaart maatvoering, heb je daar wel eens van gehoord? Steeds vaker vragen mensen deze informatie op en wij begrijpen wel waarom dit het geval is. In dit artikel gaan we je in ieder geval uitleg geven over wat je nou eigenlijk precies aan deze informatie hebt. Mensen die een eigen huis hebben hechten hier vaak veel waarde aan. Stel je voor dat je een tuin hebt en je het idee hebt dat de grens niet klopt. Jij hebt het gevoel dat je recht hebt op een groter deel van de tuin. Eigenlijk denk je dus dat je buurman een te grote tuin heeft die ten koste gaat van jouw tuin. Dit is natuurlijk niet eerlijk, hier heb je immers niet voor betaald. Mocht dit bij jou momenteel het geval zijn, dan raden we het je aan om hier wat aan te doen. Vraag de kadastrale kaart maatvoering op en kom erachter wat de verdeling hoort te zijn! 

 

Waar horen de grenzen van het perceel te liggen? 

Vraag jij je af waar de grenzen van het perceel horen te liggen, dan is het aan te raden om een kijkje te nemen op de website van KadastraleKaart.com. Deze partij heeft zeer veel gegevens waar jij echt wat aan hebt. 

 

Wanneer je deze gegevens opvraagt, dan krijg je de beschikking over een rapport. In dit rapport krijg je de exacte maten van het perceel te zien. Tevens krijg je ook de afstanden tussen de geregistreerde verbouwing op het perceel net als je de grenzen van het perceel te zien krijgt. 

 

Actuele gegevens 

Neem je een kijkje op de website van KadastraleKaart.com, dan weet je zeker dat je de beschikking krijgt over gegevens die actueel zijn. Je kunt van bovenaf inzoomen op je eigen perceel, zo zie je ook precies waar de grens hoort te liggen. De hele website van bovenstaande aanbieder staat vol met zeer handige gegevens waar jij veel aan kunt hebben. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan zelf eens een kijkje. Een ding is in ieder geval een feit en dat is dat deze aanbieder een zeer goede naam heeft. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bouwtechnische keuring Utrecht helpt tegen onverwachte hoge kosten
Bouw

Bouwtechnische keuring Utrecht helpt tegen onverwachte hoge kosten

Het laten doen van een bouwtechnische keuring Utrecht kost enkele honderden euro’s, afhankelijk van de grootte van de woning. Wanneer je een woning koopt is zo’n keuring in de meeste gevallen niet verplicht. Soms kan de bank een bouwkundig rapport eisen om vervolgens de hypotheek te verstrekken. Ook wanneer je kiest voor de Nationale Hypotheek […]

Read More